Mazejeva in Massi spet skupaj v isti ekipi?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pestro dogajanje v taboru najboljše smučarke sveta je vzbudilo zanimanje medijev.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni je intervju italijanskega trenerja Livia Magonija, ki je v pretekli sezoni delal z osvajalko velikega kristalnega globusa Petro Vlhovo, zanetil precej nemira.

Magoni je ob primerjavi Slovakinje z nekaterimi italijanskimi vrhunskimi smučarkami dejal, da ima Vlhova "železnih noge". Zraven je povedal še nekaj pikrih na račun Petrine družine. Vse skupaj ni minilo brez nesoglasij in Italijan se je poslovil od zmagovite ekipe.

Burni odzivi Bivši trener Tine Maze z izjavo o "železnih nogah" razburil nacijo

V taboru Vlhove, kjer imata glavno besedo Petrin oče Igor in brat Boris, sedaj iščejo novega trenerja. Že pred nekaj dnevi so specializirani spletni mediji v Italiji poročali o možnosti, da bi Magonija nasledil njegov rojak in Slevencem dobro znani Andrea Massi.

Foto: Profimedia Andrea Massi Tina Maze

Na Apeninskem polotoku so se sedaj pojavila še ugibanja, da bi se Massiju pri delu z Vlhovo lahko pridružila partnerka Tina Maze. Kot ljubitelji smučanja gotovo veste, je bila naveza zelo uspešna.

Novo poglavje Tako izgleda visoko noseča rivalka Tine Maze

V naslednji sezoni bo Vlhova branila skupno zmago v svetovnem pokalu, za vse smučarke pa bodo poleg tega glavni cilj seveda tudi preizkušnje na olimpijskih igrah v Pekingu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:38 20. April 2021.

    Ojoj, to bo spet enih kapric in drame na kupu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.