Šport > Zimski športi
11879 ogledov

Mazejeva in Massi spet skupaj v isti ekipi?

Andrea Massi Tina Maze Profimedia
Pestro dogajanje v taboru najboljše smučarke sveta je vzbudilo zanimanje medijev.

Pred nekaj tedni je intervju italijanskega trenerja Livia Magonija, ki je v pretekli sezoni delal z osvajalko velikega kristalnega globusa Petro Vlhovo, zanetil precej nemira.

Magoni je ob primerjavi Slovakinje z nekaterimi italijanskimi vrhunskimi smučarkami dejal, da ima Vlhova "železnih noge". Zraven je povedal še nekaj pikrih na račun Petrine družine. Vse skupaj ni minilo brez nesoglasij in Italijan se je poslovil od zmagovite ekipe.

Petra Vlhova veliki globus Burni odzivi Šport Bivši trener Tine Maze z izjavo o "železnih nogah" razburil nacijo

V taboru Vlhove, kjer imata glavno besedo Petrin oče Igor in brat Boris, sedaj iščejo novega trenerja. Že pred nekaj dnevi so specializirani spletni mediji v Italiji poročali o možnosti, da bi Magonija nasledil njegov rojak in Slevencem dobro znani Andrea Massi.

Andrea Massi Tina Maze | Avtor: Profimedia Profimedia

Na Apeninskem polotoku so se sedaj pojavila še ugibanja, da bi se Massiju pri delu z Vlhovo lahko pridružila partnerka Tina Maze. Kot ljubitelji smučanja gotovo veste, je bila naveza zelo uspešna.

maze veith Novo poglavje Šport Tako izgleda visoko noseča rivalka Tine Maze

V naslednji sezoni bo Vlhova branila skupno zmago v svetovnem pokalu, za vse smučarke pa bodo poleg tega glavni cilj seveda tudi preizkušnje na olimpijskih igrah v Pekingu. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:38 20.april 2021.

    Ojoj, to bo spet enih kapric in drame na kupu.

Sorodne novice