McGrady: "Kobe je govoril, da bi rad umrl mlad"

Foto: Epa
Foto: Epa
Tracy McGrady je v solzah spregovoril o Kobeju in njunem prijateljstvu.
Oglej si celoten članek

V oddaji The Jump sta voditeljica Tracy Nichols in nekdanji igralec Tracy McGrady spregovorila o tragično preminulem Kobeju Bryantu.

McGrady se je v solzah spomnil besed, ki jih je pred leti izrekel Bryant. "To se bo slišalo noro. Kobe je to govoril ves čas. Govoril je, da bi rad umrl mlad, da bi rad postal nesmrten in da bi bila njegova kariera boljša od Jordanove," je v solzah dejal McGrady. Poudaril je, da je Kobe to izjavil, preden je postal oče. "Prepričan sem, da ni več tako razmišljal, ko je dobil otroke." 

McGrady je na začetku NBA kariere veliko časa preživel s Kobejem in njegovo družino. McGrady je poudaril, da je bila med njima posebna vez. "Če ne bi bilo njega, ne bi preživel prvih sezon v NBA," je dejal. Kobe, ki je v NBA prišel leto pred njim, mu je pomagal z nasveti. 

Po koncu kariere sta se spet znašla skupaj ob robu igrišča, le da tokrat v vlogi ponosnih očetov, ki sta spremljala svoje otroke. "Ko si gledal Gigi, je bilo, kot bi gledal Kobeja," se je spomnil trenutkov, ko je na igrišču gledal 13-letno Gianno, ki je umrla v nesreči.  

Prva poročila To so grozljive podrobnosti Bryantove nesreče

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:21 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 04:30 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:41 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.