McGregor: "Ne bom se ubil, boj se je šele začel"

Foto: Instagram conor mcgregor
Zloglasni Conor McGregor se je odzval na obtožbe o spolnem napadu, zaradi česar je pred dnevi pristal za zapahi.
Oglej si celoten članek

Nedavno upokojenega zvezdnika mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja (32) so pred dnevi aretirali zaradi suma spolnega napada in neprimernega razkazovanja na Korziki.

Konkretno okajeni McGregor naj bi se v enem izmed lokalov vsiljeval poročeni ženski, zaradi česar se je znašel v priporu. Po zaslišanju so ga izpustili brez obtožnice, preiskava dogodka pa je še vedno v teku.

Znova McGregor končal za zapahi

Irski borec je obtožbe naprej zanikal prek svojih tiskovnih predstavnikov, kmalu zatem pa se je oglasil še z bizarnim zapisom na družbenih omrežjih, ki ga je kasneje izbrisal.

Foto: Instagram conor mcgregor "Nikoli se ne bom ubil, ne glede nato, koliko si vas to želi. Ves čas mi nekaj podtikajo, a resnica me bo osvobodila. Očetovstvo, posilstvo, neprimerno razkazovanje, tisto s*anje z WhatsApp skupino. Ni konca. Nikoli se ne bom uklonil. Resnica je resnica in ta mi daje krila. Vem, kakšen sem. Bog naj blagoslovi DNK. Bog naj blagoslovi nadzorne kamere. Bog naj blagoslovi priče. Bog naj blagoslovi resnico. Resnica je moč. Svoboden sem. Napadajo me z zlobnimi lažmi, a nikomur ne bom plačal niti centa. Boril se bom. Boj se je šele začel. To velja tudi za vse pretekle incidente. Boste že videli. Ne bom pozabil. Ne bom dopustil, da me obtožujejo takšne reči, potem pa poniknejo brez sledi in poskušajo uničiti življenje nekomu drugemu. Niti pod razno!" je zapisal nekdanji svetovni prvak v dveh kategorijah UFC.

Namigovanja, da naj bi McGregor razmišljal o samomoru, so se pojavila v ponedeljek, ko je v odgovor "spletnim trolom" zapisal: "Tako ne morem več naprej."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.