Šport
3403 ogledov

McGregor: "Ne bom se ubil, boj se je šele začel"

conor mcgregor Instagram
Zloglasni Conor McGregor se je odzval na obtožbe o spolnem napadu, zaradi česar je pred dnevi pristal za zapahi.

Nedavno upokojenega zvezdnika mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja (32) so pred dnevi aretirali zaradi suma spolnega napada in neprimernega razkazovanja na Korziki.

Konkretno okajeni McGregor naj bi se v enem izmed lokalov vsiljeval poročeni ženski, zaradi česar se je znašel v priporu. Po zaslišanju so ga izpustili brez obtožnice, preiskava dogodka pa je še vedno v teku.

conor mcgregor Znova Šport McGregor končal za zapahi

Irski borec je obtožbe naprej zanikal prek svojih tiskovnih predstavnikov, kmalu zatem pa se je oglasil še z bizarnim zapisom na družbenih omrežjih, ki ga je kasneje izbrisal.

conor mcgregor | Avtor: Instagram Instagram
"Nikoli se ne bom ubil, ne glede nato, koliko si vas to želi. Ves čas mi nekaj podtikajo, a resnica me bo osvobodila. Očetovstvo, posilstvo, neprimerno razkazovanje, tisto s*anje z WhatsApp skupino. Ni konca. Nikoli se ne bom uklonil. Resnica je resnica in ta mi daje krila. Vem, kakšen sem. Bog naj blagoslovi DNK. Bog naj blagoslovi nadzorne kamere. Bog naj blagoslovi priče. Bog naj blagoslovi resnico. Resnica je moč. Svoboden sem. Napadajo me z zlobnimi lažmi, a nikomur ne bom plačal niti centa. Boril se bom. Boj se je šele začel. To velja tudi za vse pretekle incidente. Boste že videli. Ne bom pozabil. Ne bom dopustil, da me obtožujejo takšne reči, potem pa poniknejo brez sledi in poskušajo uničiti življenje nekomu drugemu. Niti pod razno!" je zapisal nekdanji svetovni prvak v dveh kategorijah UFC.

Namigovanja, da naj bi McGregor razmišljal o samomoru, so se pojavila v ponedeljek, ko je v odgovor "spletnim trolom" zapisal: "Tako ne morem več naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.