Šport
1173 ogledov

McGregor končal za zapahi

conor mcgregor Epa
Irec se je še enkrat več znašel za rešetkami.

Irski zvezdnik borilnih veščin Conor McGregor je bil po poročanju francoske tiskovne agencije AFP aretiran in je v policijskem priporu na francoskem otoku Korziki zaradi poskusa spolnega napada in neprimernega razkazovanja.

Tožilec v Bastii je v izjavi za AFP dejal, da je morala policija 10. septembra posredovati zaradi prijave spolnega napada.

"V primeru spolnega napada in neprimernega razkazovanja je bil zaslišan irski državljan Conor Anthony McGregor. Do nadaljnjega je v policijskem priporu," je v kratki izjavi zapisalo tožilstvo na Korziki. Več podrobnosti po poročanju AFP ni znanih.

Pri portalu TMZ so zapisali, da je do incidenta prišlo v nekem baru, McGregor pa je omenjenemu portalu preko svojih predstavnikov sporočil, da zavrača vse obtožbe in da ni storil nič napačnega.

Irec je znan po številnih srečanjih z roko pravice. V preteklosti je že napadel avtobus z nekaterimi UFC borci in vanj vrgel  kanto za smeti, pred hotelom v Miamiju je odvzel telefon nekemu moškemu, lani pa je v pubu na irskem v glavo udaril starejšega moškega, ki je zavrnil pijačo. McGregor je ponujal viski, ki ga sam proizvaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice