Šport
17642 ogledov

"Boli me ku**c! Dovolj imam!"

conor mcgregor Epa
Najslavnejši UFC borec na svetu je še tretjič v zadnjih štirih letih napovedal svojo upokojitev.

Le dobro leto zatem, ko je Conor "Zloglasni" McGregor drugič napovedal svojo upokojitev in si nato hitro premislil, je v svetu mešanih borilnih veščin znova odjeknila novica, da se najslavnejši UFC zvezdnik poslavlja.

Nekdanji svetovni prvak peresne in lahke kategorije je novico sporočil na tviterju, kjer je zapisal: "Hej družba, odločil sem se, da se upokojim kot borec. Hvala vsem za izjemne spomine! Kakšna vožnja je to bila! Tu je fotografija mene in moje mame v Las Vegasu po eni od borb, ki so mi prinesle naslov svetovnega prvaka."

conor mcgregor UFC Šport McGregor šokiral z izjavo in vzel pozornost Nunesovi

To je bila že tretja McGregorjeva napoved o koncu kariere, zato obstaja velika verjetnost, da bo 31-letnik znova požrl svoje besede, a za zdaj naj bi veljalo, da Irec, ki se je januarja zmagoslavno vrnil v oktagon, kjer je v prvi rundi porazil Donalda Cerroneja, ni več aktivni član organizacije UFC, kjer je dosegel svoje najodmevnejše uspehe.

conor mcgregor | Avtor: Instagram Instagram
Slovita organizacija za mešane borilne veščine je zaradi pandemije koronavirusa v nezavidljivem položaju, saj si borci želijo akcije in zaslužka, vendar jim predsednik Dana White za zdaj ne more ugoditi, zaradi česar se je znašel v sporu z več varovanci, vključno z McGregorjem, ki je njegov paradni konj.

"Predstavil sem jim načrt in ustrezne metode, vendar UFC vedno okleva in zavlačuje. Nasprotujejo vsemu, kar predlagam, samo da bi pokazali svojo moč. Morali bi organizirati dvoboj med mano in Justinom Gaethjejem za 'začasnega' (ang: interim) prvaka, da bi se stvari spet začele odvijati," je nezadovoljstvo izrazil Irec.

"Naveličal sem se. Ko gledam dvoboje, ne čutim več enakega navdušenja. Ne vem, ali je to zaradi praznih tribun ali česa drugega. Preprosto ne čutim več. Poskušam se motivirati. Trudim se po najboljših močeh. Ko se je ponudila priložnost za dvoboj z Andersonom Silvo, sem bil navdušen, potem pa so vsi začeli govoriti, da je prestar in neuporaben. Kaj? Dvoboj z najboljšim borcem težke in srednje kategorije vseh časov ni dovolj zanimiv? Veste kaj? Prav imate. Res ne bi bil, ker bi ga hitro pospravil. In potem bi vsi govorili, da je prestar."

"V tej sezoni sem imel cilje in načrte. Vse je bilo dogovorjeno. Jasno je, da je cel svet trenutno ponorel. Nič se ne dogaja. Radi bi me prestavljali iz kategorije v kategorijo in in mu ponujali neumne dvoboje. Boli me k*rac! Dovolj imam," je povedal McGregor, ki je v letu 2020 nameraval vsaj trikrat stopiti v oktagon, a mu je načrte prekrižal koronavirus.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Silsiolla
    Silsiolla 00:45 09.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

Sorodne novice