Šport
1026 ogledov

McGregor šokiral z izjavo in vzel pozornost Nunesovi

conor mcgregor Reševalni pas/Twitter
McGregor je v zadnjih letih postal najbolj prepoznaven obraz franšize UFC, njegovo ime je zagotovilo za obilno pozornost javnosti.

V noči s sobote na nedeljo po srednjeevropskem času je bil na sporedu dogodek UFC 250. V glavni borbi večera je Brazilka Amanda Nunes v peresno lahki kategoriji po točkah zanesljivo premagala Kanadčanko Felicio Spencer, ubranila naslov in ostala neporažena.

Po prekinitvi zaradi epidemije covida-19 je bil to že šesti dogodek, ki ga je UFC organiziral, tudi ta je potekal brez prisotnosti gledalcev.

mcgregor nurmagomedov Stanje je kritično Šport Tragedija v družini UFC prvaka, McGregorjev odziv šokira

Po vseh borbah pa je udarila še ena novica. Zanjo je poskrbel irski superzvezdnik Conor McGregor. Ta je na družbenih omrežjih objavil, da se podaja v tekmovalni pokoj. 

"Hej družba, odločil sem se, da se upokojim kot borec. Hvala vsem za izjemne spomine! Kakšna vožnja je to bila! Tu je fotografija mene in moje mame v Las Vegasu po eni od borb, ki so mi prinesle naslov svetovnega prvaka," je zapisal 31-letni Irec.

McGregor je v zadnjih letih postal najbolj prepoznaven obraz franšize UFC, njegovo ime je zagotovilo za obilno pozornost javnosti. 
Kontroverzni borec sicer ni prvič napovedal upokojitve, že pred nekaj leti je namreč dejal, da ima dovolj mešanih borilnih veščin, vsaj v tekmovalnem smislu.

Bryan Caraway Prodaja vse Šport Znani MMA borec javno prosi: "Pomagajte mi pokopati mamo ..."

To je že tretjič, da slavni borec napoveduje konec kariere. Zato je veliko ljubiteljev tega borilnega športa prepričanih, da si bo premislil in se znova podal v ring.

McGregor se je prvič upokojil leta 2016, ker se je z UFC sprl o lokaciji intervjuja, ki bi ga moral opraviti. A se je nato vrnil, potem ko je bil uspešen v pogajanjih za boljšo pogodbo. Irec z vzdevkom "The Notorious" je marca lani drugič napovedal konec kariere.

McGregor je pred več kot dvema letoma z boksarsko ekshibicijo proti Floydu Mayweatherju Jr. dodobra napolnil svoj bančni račun. Po vrnitvi v oktagon je utrpel odmeven poraz proti Dagestancu Habibu Nurmagomedovu.

 

Komentarjev 1
  • kvasetotidogajamona 07:17 08.junij 2020.

    raje ja se upokoji, ker si nemoreš privoščit da spet dobiš khabiba in da ti glavo odpre hahahahaah

Sorodne novice