McGregorjev napad na 50-letnika ni bil tako nedolžen

Foto: Profimedia Conor McGregor sodišče
Napadeni moški, ki ga je v dublinskem baru "obdelal" Conor McGregor, je utrpel dokaj hude poškodbe.
Oglej si celoten članek

50-letni Dublinčan je na lastni koži izkusil jezo slovitev MMA borca Conorja McGregorja. Incident se je zgodil v nekem baru v Dublinu, kjer je najslavnejši UFC zvezdnik na svetu strankam ponujal svoj viski, pri tem pa zelo burno reagiral na zavrnitev.

'Junaško' Slavni borec udaril starejšega moža, ker ta ni želel piti viskija

50-letnik je pijačo zavrnil, nakar ga je McGregor nepričakovano udaril v obraz. Vročeglavega zvezdnika so prijatelji po hitrem postopku odvlekli iz bara.

Posnetek obračun je bil deležen ogromne pozornosti, McGregorja pa sta javno obsodila tako šef UFC-ja Dana White kot njegov zadnji nasprotnik Habib Nurmagomedov.

UFC na nogah "McGregor bi moral v zapor!"

Po poročanju časni Sunday Mirror je bil moški po napadu zelo pretresen, utrpel pa je tudi vidno podplutbo, zaradi česar se je več dni skrival pred javnostjo.

"Spil je nekaj kozarcev piva in se menil sam zase," je za Sunday Mirror povedal prijatelj napadanega Irca. "Takrat je vstopil McGregor in vsem ponudil viski. Nekateri so ga popili, toda on ne pije žganih pijač. Conor je vztrajal. Ko ga je še drugič zavrnil, ni bil niti malo zadovoljen. Kar naenkrat ga je udaril."

"V tistem trenutku ni čutil bolečine, a naslednji dan je bil povsem potolčen. Udarec ni bil nedolžen. Bolel ga je obraz. Vse skupaj ga je zelo pretreslo. Več dni ni zapustil hiše. Noče opravičila ali denarja, želi si samo pravice. Še vedel ni, da je McGregor tam, dokler se ni pojavil zraven njega. Vsi so bili šokirani nad tem, kar se je zgodilo," je dodal očividec.

Irec bo pred sodnika stopil oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:55 19. Avgust 2019.

    Majmuna strpat v opičjo kletko z vodo in plesnivim kruhom in naj strada... kreten.

  • 14:16 19. Avgust 2019.

    Samo fino naj ga sedaj še iztoži !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.