UFC navijači besnijo, zahtevajo vračilo denarja

Foto: Profimedia conor mcgregor
Medtem ko ljubitelji mešanih borilnih veščin občudujejo veliki povratek Conorja McGregorja, vsi niso tako navdušeni.
Oglej si celoten članek

Zloglasni irski zvezdnik mešanih borilnih veščin, ki velja za paradnega konja organizacije UFC, je potreboval le 40 sekund za zmago nad Donaldom Cerronejem.

Odmevna vrnitev je izzvala številne odzive na družbenih omrežjih, oglasil se je tudi slovenski košarkarki zvezdnik Luka Dončić, ki je zapisal: "Noro."

Vrnitev legende Vsega je bilo konec po nekaj sekundah

V poplavi čestitk je za najdomevnejši zapis poskrbel McGregorjev dvakratni nasprotnik Nate Diaz, ki je namignil, da je bila vrnitev zloglasnega Irca le skrbno načrtovana farsa.

Foto: Twitter nate diaz

"Vso to s*anje je ena laž," je zapisal Diaz, eden izmed štirih borcev, ki so doslej uspeli premagati McGregorja. Irec se mu je nato oddolžil na povratnem obračunu. Ko so ga po zmagi nad Cerronejem soočili z Diazovimi očitki, je McGregor dejal: "Gremo, Nathan. Dvoboj številka tri. Tukaj sem, Nathan."

Pomisleke je izrazila tudi borka Felice Herrig, ki je zapisala, da je bil poraz Cerroneja zrežiran. Mnenje o prirejenem dvoboju je prevladovalo tudi v nekaterih navijaških krogih. Nekateri med njimi celo zahtevajo povračilo denarja.

Še več odzivov UFC borcev si preberite v priloženih objavah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:41 20. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.