Bo Messi nared za El Clasico?

Foto: Profimedia Lionel Messi
Prvi zvezdnik Barcelone pod vprašajem za tekmo z madridskim Realom.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je na sobotnem dvoboju z Valencio dosegel dva zadetka in popeljal svojo ekipo do remija po zaostanku z 0:2. A v drugem polčasu je staknil poškodbo, trener Barcelone Ernesto Valverde pa je potrdil, da bil lahko superzvezdnik izpustil prihajajoči dvoboj z Realom.

"Ne vem še točno za kako veliko težavo gre. Počakati moramo na oceno zdravniške ekipe," je po tekmi z netopirji dejal Valverde in dodal: "Če bo v dobrem stanju, bo vsekakor zaigral proti Realu."

A težava je v tem, da bi Argentinec s tem tvegal še nekoliko težjo poškodbo, ki bi prišla v resnično nepravem trenutku. Prihaja namreč kopica tekem, začenjajo se tudi izločilni dvoboji lige prvakov. 

La Liga Barça začela slabo, nato je v akcijo stopil Messi

Največja tekmeca španskega nogometa se bosta v slabem mesecu sicer pomerila kar trikrat. Že sredi tedna bo na sporedu prvi obračun v polfinalu kraljevega pokala na stadionu Camp Nou, tri tedne kasneje pa bo povratno tekmo gostil Santiago Bernabeu. V Madridu se bosta rivala srečala tudi 2. marca, ko bo na sporedu ligaški dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.