Messi in druščina si končno lahko oddahnejo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Setien tudi uradno ni več trener Barcelone.
Oglej si celoten članek

Novico je potrdil klub, ki je dodal, da se Quiqueju Setienu zahvaljuje za sodelovanje in mu želi vso srečo v prihodnosti. Glavni vzrok za menjavo trenerja sta ponižujoči izpad iz lige prvakov, ko je nemški prvak Bayern blaugrano v četrtfinalu lige prvakov izločil s kar 8:2, ter slab odnos z največjimi zvezdniki ekipe, ki so si že nekaj časa želeli njegovega slovesa.

V klubu so dodali, da bo poleg imena novega trenerja v prihodnjih dneh znano tudi več o prevetritvi prve ekipe. Za pričakovati je sicer, da bo vodenje Barcelone prevzel aktualni selektor Nizozemske, Ronald Koeman.

Setien je sicer vodenje Blaugrane prevzel 13. januarja, ekipo pa je vodil na 25 tekmah, od tega 19 v Primeri, 3 v Ligi prvakov ter 3 v Kraljevem pokalu. Zbral je 16 zmag, 4 remije in 5 porazov, klub pa je zapustil brez osvojenega trofeja.

Foto: Profimedia Quique Setién

Je prvi Barcelonin trener v zadnjih 12 letih, ki je sezono končal brez ene same lovorike, obenem pa nikakor ni uspel nadzorovati slačilnice ter si na svojo stran pridobiti največje zvezdnike, ki mu nikoli niso resnično zaupali. Poraz 8:2 z Bayernom Münchnom je zgolj izbil sodu dno.

Toda Setien si lahko tolažbo po porazni sezoni išče v 12 milijonih evrov, katere mu mora Barcelona še izplačati.

Razbil Ferrarija Pijani zvezdnik Barcelone zakrivil nesrečo ter poizkusil pobegniti Ujet ob prihodu Paparaci razkrili novega trenerja Barcelone

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 04:30 18. Avgust 2020.

    V RIT se kavsni kreten !!!!

  • 00:50 18. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.