Messi je tako spregovoril o Ronaldu

Foto: Epa suarez messi
Lionel Messi v intervjuju govoril tudi o svojem največjem rivalu.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi, ki je znan po tem, da le redko daje intervjuje, je spregovoril za argentinski radio FM Club 947. V pogovoru je dejal, da v španskem prvenstvu pogreša Cristiana Ronalda. "Težko ga je bilo gledati, kako je osvajal lovorike, a je La Ligi dajal prestiž," je med drugim izjavil argentinski zvezdnik.

"Odkar je v Juventus prestopil Ronaldo, je ta eden izmed favoritov za osvojitev lige prvakov. Zmaga proti madridskem Atleticu jim je zagotovo zelo dvignila samozavest," je pohvale na račun svojega rivala, ki je Atleticu na povratnem dvoboju osmine finala zabil tri zadetke, še naprej stresal Messi.

Legenda: "Obstajajo le trije geniji: Pele, Maradona in ..."

Ta je naredil še osebni seznam najboljših nogometašev na svetu. "Nikogar ne želim pozabiti, a po mojem mišljenju so najboljši Neymar, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Luis Suarez in Sergio Agüero. Cristiana Ronalda nisem omenil, njega izločam iz tega seznama, mislim, da sva oba na isti ravni."

Foto: Epa cristiano ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.