Messi poslal sporočilo Agüeru, ta ga je prebral v eter

Foto: Marca.com
Foto: Marca.com
Napadalec PSG-ja je bil presenečen nad razpletom polfinalnega obračuna med Realom in Manchester Cityjem.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je po velikem preobratu v polfinalu lige prvakov izločil Manchester City (skupni izid 6:5) in si priigral vstopnico za Pariz, kjer se bo v ponovitvi finala iz leta 2018 pomeril z Liverpoolom.

Polfinale Real vstal od mrtvih, odločitev proti Cityju šele po podaljških

Madridčani so povratno tekmo dobili s 3:1, potem ko je bil izid še v 89. minuti 1:0 v korist gostujočega Cityja. Za Real je nato pred iztekom rednega dela oziroma v sodnikovem dodatku dvakrat zadel Rodrygo, za piko na i pa je bil v 95. minuti z bele točke natančen še Karim Benzema.

Kako mu uspeva? "Real piše največjo junaško zgodbo, ki je bila kdajkoli napisana"

Foto: Epa Lionel Messi Tekmo je v neposrednem prenosu za televizijsko hišo ESPN analiziral tudi nekdanji napadalec Atlética, Cityja in Barcelone Sergio Agüero, ki sta se mu ob tej priložnosti pridružila Oscar Ruggeri in Carlos Tevez.

Omenjena trojica je analizirala dogajanje na Santiago Bernabéuu, ko je Agüero prejel SMS sporočilo od Lionela Messija. Nekdanji argentinski reprezentant je na pobudo Teveza sporočilo prebral v eter.

"Leo mi je pisal," je dejal. "In kaj pravi?" mu je odvrnil Tevez. "Nehaj se zaje*avati, trap. To ne more biti res," je v navezavi na zgodovinski preobrat Reala zapisal Messi. "To je noro, ne morejo zmagati še ene tekme na takšen način," je pristavil Tevez.

Farsa Navijači Reala se bodo lahko še dolgo tepli po glavi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.