Šport > Nogomet
3147 ogledov

Navijači Reala se bodo lahko še dolgo tepli po glavi

Print Screen Nekateri so si preostanek tekme ogledali na mobilnih telefonih.
Real Madrid se je na povratni polfinalni tekmi lige prvakov vrnil iz izgubljenega položaja.

Ko je Cityjev Riyad Mahrez v 73. minuti povratne tekme v Madridu zadel za vodstvo Manchester Citya (1:0) in s tem prednost v seštevku obeh tekem povečal na 5:3, so bili mnogi navijači Reala prepričani, da njihova ekipa nima več možnosti za preboj v finale.

Rodrygo Polfinale Šport Real vstal od mrtvih, odločitev proti Cityju šele po podaljških

V izogib gneči so začeli podporniki  kraljevaga kluba v velikem številu zapuščati tribune stadiona Santiago Bernabéu, s tem pa so se oropali priložnosti, da bi prisostvovali dramatičnemu preobratu.

V 90. minuti rednega dela je Rodrygo najprej zadel za izenačenje, isti nogometaš pa je nato v prvi minuti sodnikovega dodatka poskrbel za izenačenje skupnega izida na 5:5. Mož odločitve je v 95. minuti postal Karim Benzema, ki je bil natančen z bele točke.

Na stotine navijačev se je ob donenju navijaškega vzklika "hala Madrid" poskušalo vrniti na stadion, kar pa na njihovo razočaranje ni bilo mogoče.

Carlo Ancelotti in Pep Guardiola Kako mu uspeva? Šport "Real piše največjo junaško zgodbo, ki je bila kdajkoli napisana"

"Če nas je liga prvakov karkoli naučila, je to, da ne smeš nikoli oditi pred koncem tekme," je na twitterju zapisal nek nogometni navdušenec.

"No, jim bo pa vsaj za vedno ostalo v spominu, kako so se izognili prometni gneči," je dodal drugi.

"To je tisto, kar dobiš, če ne zaupaš v svoje moštvo do zadnjega žvižga," pa je pristavil tretji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.