Šport > Nogomet
5032 ogledov

Kaj za vraga je počel vratar Villarreala?

Print Screen
Vratar Villarreala je postal tragična figura povratne polfinalne tekme z Liverpoolom.

Villarreal je odigral sijajen prvi polčas povratnega polfinalega obračuna z Liverpoolom, v katerem je z dvema goloma izničil ves zaostanek s prve tekme na Otoku in si pripravil sijajno izhodišče za preboj v veliki finale.

Angleški velikan je nato v drugem polčasu uspel vzpostaviti realno sliko trenutnega razmerja moči ter s tremi zadetki odpravil španskega izzivalca.

Villarreal Liga prvakov Šport Napovedoval se je velik šok, a nato povsem druga zgodba

K preobratu Liverpoola je v dobršni meri pripomogel domači vratar Gerónimo Rulli, ki so ga po seriji slabih odločitev uporabniki družbenih omrežij proglasili kar za "najboljšega igralca Liverpoola na zelenici".

Geronimo Rulli | Avtor: Epa Epa

Najprej je v 62. minuti vodstvo Villarreala prepolovil Fabinho. Brazilski defenzivec je izkoristil neodločnost domačega vratarja in sprožil proti golu, slabo postavljenemu Rulliju pa je žoga ušla med nogami in končala za njegovim hrbtom.

Le nekaj minut kasneje je iz neposredne bližine z glavo zadel Luis Diaz, žoga pa je tudi v tem primeru šla med nogama Rullija v mrežo.

Za piko na i dvema ubranljivima zadetkoma si je Argentinski čuvaj mreže privoščil še eno bizarno napako, ko je v 74. minuti po nepotrebnem stekel iz vrat in poskušal globoko v polju izzvati Sadia Maneja, ta pa ga je zlahka obšel in nato žogo mirno poslal v prazno mrežo za končnih 3:2 v korist Liverpoola.

Jürgen Klopp Liga prvakov Šport Klopp: "Ta zmaga je zelo posebna"

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Liga prvakov Šport Pri Villarrealu besnijo: "To je škandal!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.