Šport > Nogomet
13630 ogledov

Messi poslal sporočilo Agüeru, ta ga je prebral v eter

Marca.com
Napadalec PSG-ja je bil presenečen nad razpletom polfinalnega obračuna med Realom in Manchester Cityjem.

Real Madrid je po velikem preobratu v polfinalu lige prvakov izločil Manchester City (skupni izid 6:5) in si priigral vstopnico za Pariz, kjer se bo v ponovitvi finala iz leta 2018 pomeril z Liverpoolom.

Rodrygo Polfinale Šport Real vstal od mrtvih, odločitev proti Cityju šele po podaljških

Madridčani so povratno tekmo dobili s 3:1, potem ko je bil izid še v 89. minuti 1:0 v korist gostujočega Cityja. Za Real je nato pred iztekom rednega dela oziroma v sodnikovem dodatku dvakrat zadel Rodrygo, za piko na i pa je bil v 95. minuti z bele točke natančen še Karim Benzema.

Carlo Ancelotti in Pep Guardiola Kako mu uspeva? Šport "Real piše največjo junaško zgodbo, ki je bila kdajkoli napisana"

Lionel Messi | Avtor: Epa Epa
Tekmo je v neposrednem prenosu za televizijsko hišo ESPN analiziral tudi nekdanji napadalec Atlética, Cityja in Barcelone Sergio Agüero, ki sta se mu ob tej priložnosti pridružila Oscar Ruggeri in Carlos Tevez.

Omenjena trojica je analizirala dogajanje na Santiago Bernabéuu, ko je Agüero prejel SMS sporočilo od Lionela Messija. Nekdanji argentinski reprezentant je na pobudo Teveza sporočilo prebral v eter.

"Leo mi je pisal," je dejal. "In kaj pravi?" mu je odvrnil Tevez. "Nehaj se zaje*avati, trap. To ne more biti res," je v navezavi na zgodovinski preobrat Reala zapisal Messi. "To je noro, ne morejo zmagati še ene tekme na takšen način," je pristavil Tevez.

Farsa Šport Navijači Reala se bodo lahko še dolgo tepli po glavi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.