Messi pred Ronaldom, Barcelona pred Madridom

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski zvezdnik Lionel Messi je prejel prvo od mnogih priznanj, ki ga čakajo v prihodnjih tednih. V izboru Globe Soccer je slavil pred Portugalcem Cristianom Ronaldom.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi, ki je zaradi prireditve skrajšal počitnice v Argentini, se je fotografiral skupaj s priznanjem, ki ga je kot najboljši klub na svetu prejela Barcelona. Na drugo mesto se je uvrstil njen najhujši tekmec Real Madrid.

"Lepo je dobiti vsa ta priznanja, vendar brez odličnih soigralcev to ne bi bilo mogoče. Za nami je izjemno leto," je poudaril Messi.

Barcelona je v 2015 osvojila pet od šestih možnih naslovov. V Španiji je zmagala v prvenstvu in pokalu, v Evropi v ligi prvakov in superpokalu, decembra pa je postala še klubski svetovni prvak. Ušel ji je le naslov v španskem superpokalu.

Na prireditvi Globe Soccer Awards, ki je potekala sedmič (petič so razglasili najboljše), so bile podeljene tudi nagrade za najboljšega trenerja - Marc Wilmots (belgijska reprezentanca), najboljši mladinski pogon - Benfica ter življenjsko delo - Andrea Pirlo in Frank Lampard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.