Messi s pogledom "ubijal" Valverdeja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Valverdeju zagotovo ni bilo niti najmanj prijetno ob pogledu, ki ga je prejel s strani svojega najboljšega nogometaša po prejetem zadetku.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v tretjem krogu Lige prvakov premagala Slavio Prago z 2:1, a je ta zmaga prinesla več negativnih, kot pa pozitivnih komentarjev.

Domačin iz Prage je bil namreč dosti boljši tekmec od svojega zvezdniškega nasprotnika, ki je do zmage prišel z veliko sreče, saj je zadetek za zmago Barcelone po strelu Luisa Suareza z avtogolom dosegel Peter Olayinka.

Pogreša Ronalda Messi: Nisem želel podpisati pogodbe z Barcelono do konca kariere

Vodeči zadetek za Blaugrano je sicer že v prvem polčasu dosegel Lionel Messi, medtem ko je na 1:1 v 50. minuti izenačil Jan Boril. Prav ob tem dogodku pa je prišlo do zelo zanimive situacije, katere sprva ni nihče opazil. Posnetek iz kamere, ki prikazuje Messijevo reakcijo ob zadetku, je šele čez dva dni zaplaval po spletu.

Na posnetku se jasno vidi, kako je Messi s pogledom "ubijal" svojega trenerja Ernesta Valverdeja, ki pa se sploh ni želel obrniti k svojemu prvemu zvezdniku. Kaj točno je tokrat zmotilo Messija, je težko reči, res pa je, da Barcelona pod Valverdejem niti približno ne igra na svojem nivoju.

Barcelona Valverde odhaja, Pep in Xavi izbrano o nasledniku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.