Messi ustavil pogovore o novi pogodbi, želi oditi

Foto: Epa lionel messi
Vse večja kriza pri Barceloni.
Oglej si celoten članek

Triintridesetletni Lionel Messi je bil tik pred tem, da z Barcelono podpiše novo pogodbo, ki bi Argentinca na katalonski klub vezala do leta 2023, a to se zdaj ne bo zgodilo. Kapetan je namreč nezadovoljen s trenutnim stanjem pri blaugrani, naslednje leto pa se mu izteče dosedanja pogodba.

Po poročanju radia Cadena Ser je Messi jezen, ker čas neusmiljeno teče, pri Barceloni pa že nekaj časa na vidiku ni zmagovalnega projekta. Čeprav so se pogovori o podaljšanju sodelovanja dobro začeli, je Messi zdaj vse skupaj zaustavil in zamenjal ploščo.

"Messi je ogorčen zaradi situacije v klubu in odločil se je prekiniti pogovore, odigrati še preostalo sezono v sedanji pogodbi in nato oditi," so objavili v oddaji Larguero.

Slab odnos s trenerjem Quiquejem Setienom in predsednikom Josep Mario Bartomeujem se je preslikal na zelenico, Messi pa je v zadnjem času nekajkrat že nervozno reagiral pri vedenju do soigralcev in tekmecev. Sam ne želi biti dežurni krivec za reči na katere nima vpliva, najbližjim v garderobi je že omenil, da ne želi postati problem kluba. 

Frustracije Po tekmi močno počilo v Barçini slačilnici Na treningu Messi se je stepel s soigralcem, ne govorita več Messi Takšnega Messija še niste videli! Argentinec napadel nasprotnika, ta obležal

Barcelona je po premoru zaradi koronavirusa izgubila prednost pred madridskim Realom, pet krogov pred koncem pa Katalonci zdaj zaostajajo za štiri točke na lestvici španskega prvenstva. Za uspeh morajo zdaj čakati na vsaj dva spodrsljaja Real v zadnjih tekmah sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 3. Julij 2020.

    Pa naj gre, saj je tako postal že "cokla" nekoč sijajne, homogene, ekipne Barcelone. Ni kaj vsi so ga že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.