Messijevo vozilo pregledali zaradi bombe

Foto: twitter bombna grožnja
Vozili zvezdnikov Barcelone pod drobnogledom.
Oglej si celoten članek

Avtomobila Lionela Messija in Luisa Suareza se nahajata na parkirišču letališča El Prat v Barceloni, kjer jeklena konjička čakata na svoja lastnika, ki z družinama in prijatelji dopustujeta na Ibizi. V torek je nekdo policiji sporočil, da se v vozilih nahajata bombi.

Policisti so stopili v akcijo in s pomočjo psov, ki so usposobljeni za iskanje eksploziva, pregledali oba avtomobila. Izkazalo se je, da je bila grožnja lažna.

Messi, ki se na Ibizi druži tudi s Cescom Fabregasom in Jordijem Albo, je bil v tem tednu že vpleten v incident. Na omenjenem otoku ga je namreč v nočnem klub najprej verbalno napadel eden izmed obiskovalcev lokala, nato pa je želel z njim tudi fizično obračunati. Pretep so preprečili varnostniki, ki so zvezdnika odpeljali na varno.

Na zabavi Messija napadli na Ibizi, posredovali so varnostniki

Suarez se mora sicer v klub vrniti v sredo, Messi pa ima po Copi Americi nekoliko daljši dopust, v Barcelono naj bi se vrnil 4. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.