Šport > Nogomet
4995 ogledov

Messija napadli na Ibizi, posredovali so varnostniki

lionel messi Reševalni pas/Twitter
Nogometni superzvezdnik je bil tarča napada na otoku Ibiza.

Po družbenih omrežjih se je razširil posnetek poskusa napada na zvezdnika Barcelone Lionela Messija. Nogometni as poslednje dni svojega dopusta preživlja na priljubljenem španskem otoku Ibiza, "žurerski" oazi oziroma t.i. hedonistični oazi Sredozemlja.

messi roccuzo Sanjsko Šport Pokukajte v Messijev raj na Karibih, toliko je odštel za nočitev

Poleg Messija na Ibizi počitnikujejo tudi aktualni in nekdanji soigralci, kot so Luis Suárez, Jordi Alba in Cesc Fábregas. 

Messi se je sinoči udeležil koncerta, kamor je na njegovo srečo pripotoval v družbi kopice varnostnikov. Dobro razpoloženje mu je namreč skazil vsiljivi obiskovalec, ki ga je najprej ozmerjal, nato pa je poskušal z njim obračunati še fizično.

Varnostniki so Messija uspeli zaščititi, tako da jo je odnesel brez kakršnih koli posledic. Posnetek zelo nazorno prikazuje, kako nevarno je lahko, če se zvezdnik tako visokega kova, kot je Messi, v množici pojavi brez spremstva varnostnikov.

lionel messi Drobiž Šport Messijev prvi odziv na smešno nizko kazen

Messi je prvi del počitnic z družino preživel na Karibih, nato se je za kratek čas vrnil v Barcelono, temu je sledil še krajši oddih v Sredozemlju. V sredo se bo svojemu moštvu pridružil na pripravah za novo sezono.

Papa, Audi! Šport Messi bo moral vrniti ključe 140.000 evrov vredne zveri

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.