Šport > Nogomet
1335 ogledov

Messijev prvi odziv na smešno nizko kazen

lionel messi Epa
Južnoameriška krovna nogometna zveza (CONMEBOL) je bil zelo prizanesljiva do Lionela Messija.

CONMEBOL je izrekel kazen Lionelu Messiju, ker je po porazu Argentine v polfinalu Cope America kritiziral sojenje in opozarjal na priviligiran položaj Brazilije. Gostiteljica prvenstva je po zmagi nad Argentino ugnala še Peru in osvojil že deveto lovoriko. 

Lionel Messi Po izjavah Šport Kazen za Lionela Messija

"Na tej Copi so VAR klicali za vsako sr.., a v dveh situacijah, ko bi morali za nas piskati enajstmetrovko, ga ni bilo nikjer. Neverjetno! Upam, da bo CONMEBOL (južnoameriška nogometna zveza; op. p.) storil nekaj in se bo to spremenilo. A ne verjamem, da bo do tega prišlo, ker vse skupaj v svojih rokah držijo Brazilci, ni se smelo zgoditi, da bi izpadli," je besnel Messi in dodal, da nima niti kančna dvoma o tem, kdo bo na koncu prvak.

messi roccuzo Sanjsko Šport Pokukajte v Messijev raj na Karibih, toliko je odštel za nočitev

Argentina je nato v tekmi za tretje mesto premagala Peru, a je od 37. minuti igrala brez Messija, ki je prejel šele drugi rdeči karton v karieri. "Mislim, da sem danes prejel rdeči karton zaradi mnenj, ki sem jih pred to tekmo povedal o sodnikih. To je res sramota," je izjavil.

Messi Antigva in Barbuda Video Šport Ko vas na dopustu preseneti Lionel Messi

Za svoje besede bo moral plačati smešnih 1500 ameriških dolarjev, CONMEBOL pa ga je kaznoval tudi s tekmo prepovedi v tem tekmovanju. Omenjena kazen je svetlobna leta oddaljena od najbolj črnih napovedi, po katerih naj bi zvezdnika Barcelone doletela dvoletna prepoved nastopanja in zajetna denarna kazen.

Nekateri so celo ugibali, da se je s temi izjavami končala njegova reprezentančna kariera.

Papa, Audi! Šport Messi bo moral vrniti ključe 140.000 evrov vredne zveri

A to se niti približno ni zgodilo, Messi bo moral plačati le 1500 dolarjev, kolikor zasluži vsakih šest minut! Argentinca vse skupaj ni prav nič ganilo, kar je pokazal na družbenih omrežjih, kjer se je takoj po objavi kazni odzval s fotografijo v družbi prijateljev, s katerimi uživa na počitnicah.

Lionel Messi je v zadnjem letu zaslužil 127 milijonov dolarjev., kar je dobrih 240 dolarjev na minuto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.