Šport > Nogomet
5658 ogledov

Ko vas na dopustu preseneti Lionel Messi

Messi Antigva in Barbuda Reševalni pas/Twitter
Argentinski zvezdnik uživa na počitnicah in obenem razveseljuje mlade nogometne navdušence.

Lionel Messi je še pred nekaj tedni z Argentino lovil svojo prvo reprezentančno lovoriko, Copa América se je zanj končala s polfinalnim porazom proti Braziliji.

Joseph Tidd Foto/Video Šport Ta zgodba vam bo stopila srce

Po koncu turnirja se je član Barcelone odpravil na zaslužen dopust. Z družino si baterije polni na prelepih plažah karibske države Antigva in Barbuda, kjer s svojimi tremi sinovi igra tudi nogomet. Tam je najel vilo, ki ga dnevno stane več kot 5.000 evrov.

V istem kraju kot Messi je z družino na dopustu tudi enajstletni šolar iz Londona Mackenzie O'Neill.

Ta je bil sila presenečen, ko ga je Messijev oče Jorge povabil k igri s svojimi vnuki in celo s samim velemojstrom Leom.

messi roccuzo Sanjsko Šport Pokukajte v Messijev raj na Karibih, toliko je odštel za nočitev

"To je bilo nepozabno. Igrali smo kakšnih 45 minut. Nato smo skupaj še plavali in šli na čoln. Messi ne govori dobro angleško in vse mi je iz španščine prevajala njegova žena. Bil je zelo prijazen in se je do mene obnašal, kot bi bil moj oče. Tega ne bom nikoli pozabil, to je bil najlepši dan v mojem življenju," je za argentinski Olé povedal mladi Londončan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What did you do this summer? This kid played with @leomessi & his sons ⠀ @mcc111000

A post shared by 433 (@433) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice