Šport > Nogomet
1729 ogledov

Ta zgodba vam bo stopila srce

Joseph Tidd Reševalni pas/Twitter
Na športnem prizorišču se je na prav poseben način prepletla življenjska pot dveh oseb.

Večina športnih navdušencev še nikdar ni slišala za Carson Pickett. Gre za petindvajsetletno ameriško nogometašico, ki trenutno brani barve kluba Orlando Pride.

Omenjeno moštvo je pretekli konec tedna ugnalo Sky Blue FC z 1:0, zaigrala pa je tudi branilka Pickettova. Slednja se je rodila brez podlahti in dlani leve roke, kar pa jo ne ovira pri športnem udejstvovanju.

Pickettova je v svoji karieri zaigrala za reprezentančni selekciji U17 in U23 Združenih držav Amerike, na svoji profesionalni poti pa se je preizkusila tudi v Avstraliji.

cristiano ronaldo Končali preiskavo Šport Dokončna odločitev o obtožbah Ronalda za posilstvo

Pickettova ima prav posebnega navijača. Dveletni Joseph Tidd iz Orlanda ima namreč, tako kot njegovi starši, rad nogomet in celotna družina se pogosto odpravi na tekme ekipe Orlando Pride.

Mali Joseph se je rodil z enakimi zdravstvenimi tegobami kot Pickettova: je namreč brez leve podlahti in dlani. Nogometašica in mladi navijač sta se spoprijateljila že pred časom, enega njunih skupnih trenutkov pa je po zadnji zmagi ujela trenerka Becky Burleigh, trenerka univerzitetne ekipe Florida.

Fotografija je postala pravi spletni hit in številni na medmrežju so pozdravili navdihujočo zgodbo s športnim pridihom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.