Šport > Nogomet
470 ogledov

Messijevo vozilo pregledali zaradi bombe

bombna grožnja twitter
Vozili zvezdnikov Barcelone pod drobnogledom.

Avtomobila Lionela Messija in Luisa Suareza se nahajata na parkirišču letališča El Prat v Barceloni, kjer jeklena konjička čakata na svoja lastnika, ki z družinama in prijatelji dopustujeta na Ibizi. V torek je nekdo policiji sporočil, da se v vozilih nahajata bombi.

Policisti so stopili v akcijo in s pomočjo psov, ki so usposobljeni za iskanje eksploziva, pregledali oba avtomobila. Izkazalo se je, da je bila grožnja lažna.

Messi, ki se na Ibizi druži tudi s Cescom Fabregasom in Jordijem Albo, je bil v tem tednu že vpleten v incident. Na omenjenem otoku ga je namreč v nočnem klub najprej verbalno napadel eden izmed obiskovalcev lokala, nato pa je želel z njim tudi fizično obračunati. Pretep so preprečili varnostniki, ki so zvezdnika odpeljali na varno.

lionel messi Na zabavi Šport Messija napadli na Ibizi, posredovali so varnostniki

Suarez se mora sicer v klub vrniti v sredo, Messi pa ima po Copi Americi nekoliko daljši dopust, v Barcelono naj bi se vrnil 4. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.