Messiju popustili živci kot še nikoli!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za mnoge najboljši nogometaš na svetu finalne tekme ni zaključil v slogu. Ravno nasprotno.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v finalu španskega superpokala po podaljšku presenetljivo izgubila proti bilbajskemu Athleticu (2:3). Baski, ki so v polfinalu ugnalu Real Madrid, so prišli do svoje tretje superpokalne lovorike.

Superpokal Baski po Madridu za lovoriko ugnali še Barço

Katalonci so bili tik pred zmago, ko je v 90. minuti rednega dela izenačil Asier Villalibre. Ta je vstopil le nekaj minut prej, vidno vlogo pa je odigral tudi v podaljšku.

Povsem ob koncu dodatne pol ure igre je namreč obležal na zelenici po dvoboju z Lionelom Messijem. Po ogledu posnetka je sodnik, ki sprva ni reagiral, Argentincu pokazal rdeči karton zaradi udarca v glavo naprotnika.

Messi v dresu Barçe na več kot sedemstotih tekmah sploh še ni bil izključen. Doslej je oba rdeča kartona v članski karieri prejel v dresu Argentine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:32 18. Januar 2021.

    Teli nogometaši so ene navadne p,,i,,č,,k...e!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.