Meta Hrovat na svoje z bivšim Tininim trenerjem?

Foto: Epa
Foto: Epa
Najboljša slovenska alpska smučarka bo naredila veliko spremembo v trenažnem procesu.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo povzeli pisanje italijanskih medijev, ki so Andreo Massija in Tino Maze "preselili" v ekipo aktualne zmagovalke svetovnega pokala - Slovakinje Petre Vlhove.

Slednja je ostala brez trenerja Livia Magonija, potem ko je Italijan, v preteklosti sicer tudi trener Mazejeve, z nekaj kontroverznimi izjavami zanetil nemir v njenem taboru.

Alpsko smučanje Mazejeva in Massi spet skupaj v isti ekipi?

Magoni je trenutno brez dela, a glede na njegove izkušnje in ugled ne bo dolgo tako. Še več, italijanski mediji navajajo, da je tik pred podpisom pogodbe s Slovenci.

Foto: Twitter Livio Magoni

Ali gre za pogodbo s Smučarsko zvezo Slovenije, ni znano. Precej bolj verjetno je, da bo Magoni bdel nad razvojem Mete Hrovat.

Novo poglavje Tako izgleda visoko noseča rivalka Tine Maze

Specialistka za tehnične discipline je v pretekli sezoni sprva zapadla v krizo, na koncu pa nanizala nekaj vrhunskih rezultatov.

Siol je že pred dnevi poročal, da bo Hrovatova ustanovila svojo ekipo. Ali povsem v sklopu SZS ali ne, pa še ni povsem jasno. Očitno bo triindvajsetletnica trenirala in tekmovala pod Magonijevim vodstvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.