Šport > Zimski športi
16065 ogledov

Meta Hrovat na svoje z bivšim Tininim trenerjem?

Meta Hrovat zlata lisica Epa
Najboljša slovenska alpska smučarka bo naredila veliko spremembo v trenažnem procesu.

Včeraj smo povzeli pisanje italijanskih medijev, ki so Andreo Massija in Tino Maze "preselili" v ekipo aktualne zmagovalke svetovnega pokala - Slovakinje Petre Vlhove.

Slednja je ostala brez trenerja Livia Magonija, potem ko je Italijan, v preteklosti sicer tudi trener Mazejeve, z nekaj kontroverznimi izjavami zanetil nemir v njenem taboru.

Andrea Massi Tina Maze Alpsko smučanje Šport Mazejeva in Massi spet skupaj v isti ekipi?

Magoni je trenutno brez dela, a glede na njegove izkušnje in ugled ne bo dolgo tako. Še več, italijanski mediji navajajo, da je tik pred podpisom pogodbe s Slovenci.

Livio Magoni | Avtor: Reševalni pas/Twitter Livio Magoni bo ob Meti Hrovat pomagal tudi drugim tekmovalkam. Reševalni pas/Twitter

Ali gre za pogodbo s Smučarsko zvezo Slovenije, ni znano. Precej bolj verjetno je, da bo Magoni bdel nad razvojem Mete Hrovat.

maze veith Novo poglavje Šport Tako izgleda visoko noseča rivalka Tine Maze

Specialistka za tehnične discipline je v pretekli sezoni sprva zapadla v krizo, na koncu pa nanizala nekaj vrhunskih rezultatov.

Siol je že pred dnevi poročal, da bo Hrovatova ustanovila svojo ekipo. Ali povsem v sklopu SZS ali ne, pa še ni povsem jasno. Očitno bo triindvajsetletnica trenirala in tekmovala pod Magonijevim vodstvom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice