Miami razkril Dragićev status za prvo odločilno tekmo

Foto: Epa goran dragić
Slovenskemu košarkarju že pošteno teče voda v grlo.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić po poročanju ameriških medijih skoraj zagotovo ne bo zaigral na peti tekmi finala lige NBA med Los Angeles Lakers in Miami Heat. Lakersi bodo imeli v noči na soboto prvo zaključno žogo v lovu na 17. naslov prvaka, s katerim bi se na večni lestvici izenačili z Boston Celtics (17).

Tekle so solze Trener pojasnil, zakaj je Dragića poslal na ogrevanje

Dragić še vedno okreva poškodbi tetive stopalnega loka, možnosti za njegovo vrnitev pa je vse manj. Po navedbah ESPN je njegov nastop na peti tekmi malo verjeten, kar pomeni, da Miami mora zmagati, če želi v finalu računati na Dragićevo pomoč.

Morebitni šesta in sedma tekma sta predvideni za 11. oziroma 13. oktober.

Foto: Print Screen goran dragić Slovenski koškarkar je v ponedeljek novinarjem zaupal, da tudi sam tava v negotovosti. "Iskreno povedano, ne vem. Vse je odvisno od poteka poškodbe. Okrevanje pri igralcih napreduje zelo različno. Vse, kar lahko naredim, je, da vse svoji moči usmerim v okrevanje. S tem se ukvarjam 24/7. Potrudil se bom, da se vrnem. Bomo videli. Če sem iskren, nimam odgovora na to vprašanje, ker ne vem," je dejal. Povedal je še, da je bolečine v stopalu čutil že na tekmah z Milwaukeejem in Bostonom.

V primeru Dragićeve odsotnosti bo Miami spet računal na Kedricka Nunna in Tylerja Herra. Nunn v finalni seriji beleži 23,7 minute na srečanje, potem ko na zadnjih treh tekmah z Boston Celtics sploh ni stopil na parket. Vlogo prvega organizatorja igre je prevzel Herro, na zadnjih treh tekmah finala je v povprečju igral kar 38,9 minute.

Srce parajoča novica Solze zlomljenega Dragića pred tekmo življenja ganile svet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.