Mladi Slovenec iz Nemčije k Rijeki

Foto: Profimedia Adam Gnezda Čerin
Klub Simona Rožmana pred podpisom pogodbe s slovenskim nogometašem.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni Adam Gnezda Čerin je tik pred prihodom k Rijeki. Pri nemškem drugoligašu Nürnbergu so tako Bildu že potrdili, da so pripravljeni mladega Slovenca za leto poslati na posojo k hrvaškemu prvoligašu. Gnezda Čerin je sicer pred letom prestopil iz Domžal v Nürnberg za 1,1 milijona evrov, nato pa zbral le pet nastopov v 2. Bundesligi.

Nogometaš je po poročanju Kickerja danes že izpustil trening drugoligaša, hrvaški Index pa je objavil, da je posel med Nürnbergom in Rijeko že skoraj sklenjen, pogovarjajo se le še o odstotku plače, ki ga bo prevzel novi pokalni zmagovalec na Hrvaškem.

Čestitke v temi Rožmanu po velikem triumfu ušla kletvica, nato pa mrk ...

Trener reškega kluba Simon Rožman sicer dobro pozna Gnezdo Čerina, prav pod njegovim vodstvom je vezist debitiral v dresu Domžal pri 18. letih. "Opraviti zna tudi defenzivne naloge, ne posveča se samo napadu. Je tehnično podkovan, ima tudi solidno tekaško sposobnost ter se po vseh parametrih vklaplja v Rožmanovo vizijo Rijeke v novi sezoni. Mladi slovenski strokovnjak išče novo energijo v ekipi, svežino in lakoto mladih igralcev, ki se bodo v naslednjih mesecih borili za čim boljšo evropsko uvrstitev, ob tem pa tudi za lovoriko v hrvaškem prvenstvu," so prihod mladega Slovenca opisali na portalu index.hr.

Gnezdo Čerina je v člansko reprezentanco sicer že povabil tudi Matjaž Kek, a doslej v dresu Slovenije še ni debitiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:19 21. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.