Šport > Nogomet
865 ogledov

Mladi Slovenec iz Nemčije k Rijeki

Adam Gnezda Čerin Profimedia
Klub Simona Rožmana pred podpisom pogodbe s slovenskim nogometašem.

Enaindvajsetletni Adam Gnezda Čerin je tik pred prihodom k Rijeki. Pri nemškem drugoligašu Nürnbergu so tako Bildu že potrdili, da so pripravljeni mladega Slovenca za leto poslati na posojo k hrvaškemu prvoligašu. Gnezda Čerin je sicer pred letom prestopil iz Domžal v Nürnberg za 1,1 milijona evrov, nato pa zbral le pet nastopov v 2. Bundesligi.

Nogometaš je po poročanju Kickerja danes že izpustil trening drugoligaša, hrvaški Index pa je objavil, da je posel med Nürnbergom in Rijeko že skoraj sklenjen, pogovarjajo se le še o odstotku plače, ki ga bo prevzel novi pokalni zmagovalec na Hrvaškem.

Simon Rožman HNK Rijeka pokal Čestitke v temi Šport Rožmanu po velikem triumfu ušla kletvica, nato pa mrk ...

Trener reškega kluba Simon Rožman sicer dobro pozna Gnezdo Čerina, prav pod njegovim vodstvom je vezist debitiral v dresu Domžal pri 18. letih. "Opraviti zna tudi defenzivne naloge, ne posveča se samo napadu. Je tehnično podkovan, ima tudi solidno tekaško sposobnost ter se po vseh parametrih vklaplja v Rožmanovo vizijo Rijeke v novi sezoni. Mladi slovenski strokovnjak išče novo energijo v ekipi, svežino in lakoto mladih igralcev, ki se bodo v naslednjih mesecih borili za čim boljšo evropsko uvrstitev, ob tem pa tudi za lovoriko v hrvaškem prvenstvu," so prihod mladega Slovenca opisali na portalu index.hr.

Gnezdo Čerina je v člansko reprezentanco sicer že povabil tudi Matjaž Kek, a doslej v dresu Slovenije še ni debitiral.

Komentarjev 1
  • Avatar Robbiolla
    Robbiolla 01:19 21.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Sorodne novice