Šport > Nogomet
122 ogledov

Sloviti slovenski trener končal s karanteno ter se pridružil ekipi

Simon Rožman Saša Despot
Rožman po karanteni na stadionu že na igrišču z igralci

Nogometaši hrvaškega prvoligaša z Reke so v tretjem tednu treningov. Potem ko je obvezno karanteno preživel kar na stadionu na Rujevici, se je nogometašem Rijeke na igrišču pridružil tudi slovenski trener Simon Rožman, so potrdili na spletni strani kluba.

Kot so zapisali, se je Rožman pridružil treningom na nogometni zelenici, ob njem je s karanteno končal tudi nogometaš Joao Escoval.

Rujevica HNK Rijeka V izolaciji Šport Slovenskemu dvojcu so kar na stadionu pripravili stanovanji

"Vse poteka v skladu z načrtom. Sijajno se je vrniti na igrišče. Najverjetneje ne bomo optimalno pripravljeni, ko se bo sezona nadaljevala, a zagotovo bomo pripravljeni," je dejal Rožman, potem ko je 15 dni organiziral načrt treningov in vadbe v osamitvi, ki jo je prestal v prostorih stadiona.

Simon Rožman | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Hrvaška nogometna zveza je v sredo odločila, da se bo nogometna sezona v naši južni soseščini nadaljevala 30. maja. Po prekinitvi zaradi novega koronavirusa bodo najprej odigrali polfinalni tekmi pokalnega tekmovanja.

Najprej bosta na sporedu obe polfinalni tekmi pokala med Rijeko in Osijekom ter moštvoma Slaven Belupo in Lokomotiva Zagreb, finale tega tekmovanja pa bi bil po novem razporedu 1. avgusta.

Prvi konec teden v juniju, torej 6. junija, se bo nadaljevalo tudi hrvaško državno prvenstvo. Vse nogometne tekme bodo potekale brez gledalcev na tribunah.

Na Hrvaškem lahko ob upoštevanju zdravstvenih navodil registrirani športniki trenirajo od 27. aprila naprej.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice