Šport > Nogomet
1973 ogledov

Rožman: "Tega ne želim več videti, to se ne sme zgoditi!"

Simon Rožman Saša Despot
Slovenski trener na klopi Rijeke želi prebuditi svoje varovance.

Simon Rožman je v letošnji sezoni sedel na klop Rijeke. Klub po odhodu dolgoletnega trenerja Matjaža Keka ne dosega nivoja najbolj uspešnih sezon, temu botruje tudi slaba finančna slika.

Rijeka je spomladanski del prvenstva pretekli konec tedna začela s porazom proti zagrebški Lokomotivi (2:1) in padla na četrto mesto v HNL. Premočno vodi Dinamo Zagreb, tudi drugouvrščeni Hajduk ima že otipljivo prednost pred moštvom s Kvarnerja.

Časa za objokovanje ni, saj bo Rijeka že v sredo v četrtfinalu hrvaškega pokala gostila prav dominantni Dinamo. Rožman se sooča s številnimi poškodbami, a puške v koruzo ne meče.

"Dinamo je gotovo favorit, toda pokal je posebno tekmovanje. Prepričan sem, da bomo imeli dobro navijaško podporo. Če bomo dihali kot eno, potem je mogoče vse," je srečanje napovedal nekdanji trener Celja in Domžal.

simon rožman Debakl Šport Rožman osramočen: "Česa takšnega še nisem doživel."

Slovenski trener je bil po tekmi z Lokomotivo razočaran nad pristopom svojih varovancev. Očital jim je premehko igro in že v sredo želi videti spremembo.

"Samo sedem, osem prekrškov je premalo. Po tekmi so bili njihovi dresi čisti, še vedno povsem beli. Tega ne želim več videti. Že proti Dinamu pričakujem več boja in agresivnosti," je svojim igralcem sporočil Rožman.

Rijeka je sicer od hrvaške osamosvojitve osvojila pet pokalnih naslovov, dva pod taktirko Matjaža Keka. Pred tem je dvakrat osvojila tudi jugoslovanski pokal.

Dani Olmo Milijoni za Olma Šport Zagrebški Dinamo za astronomsko ceno prodal svojega nogometnega dragulja
Komentarjev 4
  • brekimil 04:50 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • nimbcirria 02:04 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Dannilenka
    Dannilenka 00:13 05.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice