Šport > Nogomet
12692 ogledov

Čeferin sporočil Dinamu: "To je nekaj najslabšega, kar sem kdaj videl!"

aleksander čeferin
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je zgrožen nad stadionom zagrebškega Dinama podprl Modre pri izgradnji novega.

Prvi človek Evropske nogometne zveze (UEFA), Slovenec Aleksander Čeferin, si je v sredo na zagrebškem nogometnem stadionu Maksimir ogledal dvoboj med Dinamom in Manchester Cityjem.

Gabriel Jesus Iličić naprej! Šport Dinamo se je pred mesecem že videl v izločilnih bojih, zdaj pa ...

Čeferin je tekom svojega obiska izpostavil svoje veliko nezadovoljstvo ter ogorčenje nad stadionom, obenem pa je ponudil Modrim podporo pri izgradnji novega.

Po poročanju hrvaškega Indexa naj bi Čeferin po obisku stadiona izjavil: "Maksimir je najslabši stadion, kar sem jih videl. Imate polno podporo Uefe za izgradnjo novega!"

Maksimir | Avtor: Profimedia Profimedia

"Dinamo je ustvaril nogometaše, ki so igrali finale Svetovnega prvenstva ter enega, ki je igral v polfinalu. Vsi se zavedamo, da klub zelo dobro opravlja svoje delo in proizvaja nogometaše, toda ko vidiš ta stadion... Mislim, da na tem nivoju ni slabšega stadiona. Poizkusite napraviti novega, ker brez dobre infrastrukture ne more biti napredka v nogometu."

Na to temo se je po tekmi odzval tudi predsednik Dinama Mirko Barišić, ki je Čeferinu sporočil: "Upam, da bomo najkasneje v štirih letih imeli novi stadion. Zavedamo se, da moramo imeti stadion po Uefinih in Fifinih standardih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice