Šport > Nogomet
7546 ogledov

Tudi Čeferin močno udaril po VAR-u in podal revolucionarno rešitev! Moti ga...

aleksander čeferin Epa
Prvi človek Uefe je nezadovoljen s trenutno različico VAR-a. Zahteva spremembe!

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin je izjavil, da ni zadovoljen z delovanjem video tehnologije (VAR) na nogometnih tekmah ter da je nujno nekaj spremeniti.

"Če imate v današnjem času velik nos, vam prav mogoče razveljavijo zadetek zaradi prepovedanega položaja," je izjavil nekdanji predsednik NZS-ja v intervjuju za angleški Mirror ter dodal, da bo predlagal, da se napadi ne prekinjajo ter zadetki ne razveljavljajo zaradi minimalnih ofsajdov, nekje do 20 centimetrov.

Čeferin je še pojasnil, da zaenkrat ne obstajajo jasna pravila, po katerih naj bi se sodniki zgledovali.

"Nedavno smo v Nyonu imeli sestanek z največjimi trenerji na svetu. Tam so bili Jürgen Klopp, Pep Guardiloa, Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti ter Zinedine Zidane. Predstavnik sodnikov Roberto Rosetti jim je pokazal eno situacijo igre z rokom ter jih vprašal, če gre za najstrožjo kazen. Polovica je bila za penal, polovica proti. To se mora razrešiti."

tottenham manchester city VAR Video Šport Legendarnemu napadalcu VAR na eni tekmi razveljavil tri zadetke: "VAR je s**nje" aleksander čeferin Velika čast Šport Srbi z najvišjim možnim odlikovanjem za Aleksandra Čeferina

Čeferina tudi moti, da se VAR v različnih ligah različno uporablja ter da je tehnologija odvzela sami igri spontanost.

"Poglejte si Anglijo, tam se nekaterih stvari sploh ne preverja. Po drugi strani v Italiji nekatere situacije preverjajo po pol ure, to mi ni všeč. Stranski sodniki sploh več ne vzdigujejo zastavice, temveč samo čakajo, čakajo in čakajo. Nogometaši se sploh več ne veselijo zadetkov, temveč samo čakajo na potrditev iz sobe za VAR.

tottenham manchester city VAR Mnenje Šport Tudi padli funkcionar ne zaupa VAR-u Fabinho L'pool : City 3:1 Šport Tudi po derbiju leta veliko govora o VAR-u, Pep pobesnel Nenad Bjelica Po tekmi Šport Trener Dinama: VAR je navadno sran...!
Komentarjev 1
  • Avatar Kseliessa
    Kseliessa 23:53 04.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com