Modrićeva novoletna zaobljuba

Foto: Epa luka modrić
Hrvaški vezist je bil eden najboljših posameznikov v finalu klubskega svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Najboljši nogometaš na svetu Luka Modrić je izjemno leto 2018 sklenil z lovoriko evropskega klubskega prvaka, potem ko je Real Madrid v finalu s 4:1 premagal Al Ain.

Naslov Nova lovorika za kraljevi klub iz Madrida

Prvi zadetek na srečanju je v 14. minuti dosegel aktualni prejemnik zlate žoge, ki je v dresu kraljevega kluba zadel prvič po mesecu januarju.

Najboljši igralec preteklega svetovnega prvenstva, kjer je reprezentanco Hrvaške popeljal vse do finala, se je pred koncem novega leta zavezal, da bo v prihodnje večkrat sprožil proti vratom nasprotnika.

"Vsi mi govorijo, da bi moral več streljati, vendar običajno raje podam," je po zmagi povedal za Real Madrid TV. "Res je, da bi moral več strejlati," je priznal. "Za mano je nepozabno leto. Popolno leto. Osvojil sem ligo prvakov, potem smo z reprezentanco odigrali fantastično svetovno prvenstvo, osvojil sem kopico individualnih nagrad, zdaj še en pokal z Madridom. Sanjsko leto. Več si ne bi mogel želeti," je povedal Hrvat.

Drugi gol za Madridčane je dosegel Marco Llorente, ki se je po 71 tekmah veselil prvega zadetka v profesionalni klubski karieri. 23-letnik je bil tudi imenovan za najboljšega nogometaša obračuna. "Zelo sem vesel tega priznanja. Še bolj sem vesel zadetka in pokala, ki smo ga osvojili," je dejal Llorente.

V nadaljevanju se je med strelce vpisal še Sergio Ramos, končni izid pa je z avtogolom postavil Yahia Nader.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:30 23. December 2018.

    A se je zaobljubil,da bo celo leto pel ustaške pesmi z svojim U-čotom?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.