Motiejūnas ob šest tisočakov, drugi brez ur in kartic

Foto: EPA Donatas Motiejūnas je bil žrtev tatov.
Foto: EPA Donatas Motiejūnas je bil žrtev tatov.
Ena od favoriziranih reprezentanc na letošnjem EuroBasketu je bila žrtev kraje.
Oglej si celoten članek

Litva si je v skupini B že zagotovila napredovanje s tremi zmagami in enim porazom, bivanja v Tel-Avivu pa moštvo z Baltika ne bo ohranilo zgolj v lepem spominu.

S kom v 1/8 finala? Možnih kar pet različnih tekmecev

Vse reprezentance skupine B (Izrael, Litva, Nemčija, Italija, Gruzija in Ukrajina) so nameščene v hotelu Hilton. Ko so se Litovci v nedeljo merili proti Ukrajincem in doživeli prvi poraz na prvenstvu, so tatovi vdrli v sobe nekaterih članov izbrane vrste in jim odtujili nekaj dragocenosti.

Nekateri košarkarji so ostali brez kreditnih kartic in dragih ur, Donatas Motiejūnas pa je po kraji ostal brez 6000 evrov. Po navedbah tamkajšnjih medijev policija sumi, da so nepridipravi vdrli s pomočjo elektronskih ključev.

Litovci bodo v Tel-Avivu ostali do četrtka, ko se bodo preselili v Carigrad. V največjem turškem mestu bodo potekali vsi izločilni boji.

EuroBasket 2017 Cigareta "vredna" 1000 evrov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.