Mou jezen: "Dobitnik zlate žoge odločen"

Foto: EPA
Foto: EPA
"Zlato žogo (Ballon d'Or) bo dobil Lionel Messi," je novinarjem nejevoljno dejal trener Reala Madrida José Mourinho, ki meni, da si naslov najboljšega nogometaša leta zasluži Cristiano Ronaldo.
Oglej si celoten članek

Portugalski strateg je prepričan, da je že odločeno, kdo bo prejel nagrado za najboljšega nogometaša leta 2012, Ballon d'Or, ki bo podeljena 7. januarja 2013 v Zürichu.


José Mourinho je novinarjem po zmagi Reala Madrida nad Ajaxom s 4:1 v Ligi prvakov dejal, da si Lionel Messi ne zasluži naslova in da se vodi kampanja, ki bi Argentincu zaradi priljubljenosti med navijači prinesla četrti zaporedni naziv najboljšega nogometaša leta, medtem ko je Cristiano Ronaldo nagrado prejel le enkrat (leta 2008).

Novinarji so Mourinha izzvali tudi z vprašanjem, ali bo naslednje leto sedel na klop visokoletečega Paris Saint-Germaina. "Pravijo, da odhajam v Pariz? In španski mediji pišejo, da se bo Carlo Ancelotti preselil v Madrid? Mogoče pa bomo naredili zamenjavo med kluboma. Pariz bi bil odličen ... za našo naslednjo tekmo v Ligi prvakov," je v svojem slogu novinarjem odgovoril Portugalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.