Šport > Nogomet
13 ogledov

Mou jezen: "Dobitnik zlate žoge odločen"

Mourinho Real Madrid Ajax Liga prvakov novinarska konferenca EPA
"Zlato žogo (Ballon d'Or) bo dobil Lionel Messi," je novinarjem nejevoljno dejal trener Reala Madrida José Mourinho, ki meni, da si naslov najboljšega nogometaša leta zasluži Cristiano Ronaldo.

Portugalski strateg je prepričan, da je že odločeno, kdo bo prejel nagrado za najboljšega nogometaša leta 2012, Ballon d'Or, ki bo podeljena 7. januarja 2013 v Zürichu.


José Mourinho je novinarjem po zmagi Reala Madrida nad Ajaxom s 4:1 v Ligi prvakov dejal, da si Lionel Messi ne zasluži naslova in da se vodi kampanja, ki bi Argentincu zaradi priljubljenosti med navijači prinesla četrti zaporedni naziv najboljšega nogometaša leta, medtem ko je Cristiano Ronaldo nagrado prejel le enkrat (leta 2008).

Novinarji so Mourinha izzvali tudi z vprašanjem, ali bo naslednje leto sedel na klop visokoletečega Paris Saint-Germaina. "Pravijo, da odhajam v Pariz? In španski mediji pišejo, da se bo Carlo Ancelotti preselil v Madrid? Mogoče pa bomo naredili zamenjavo med kluboma. Pariz bi bil odličen ... za našo naslednjo tekmo v Ligi prvakov," je v svojem slogu novinarjem odgovoril Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.