Mourinho po tekmi poklonil dečku darilo

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalec je dokazal, da vsekakor ceni navijaško podporo, katere je še deležen s strani dela Unitedovih navijačev.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho se je znašel pod velikim pritiskom, saj je njegov Manchester United katastrofalno začel s sezono, vrhunec pa je bil poraz proti Tottenhamu kar s 3:0.

Zapustil konferenco Mourinho besno zahteval spoštovanje

Se je pa nekoliko odkupil v zadnjem kolu, ko je premagal Burnley 2:0. V vrste Rdečih vragov se je tako vrnilo nekaj samozavesti, del navijačev, ki je podpiral Mourinha tudi po porazu s Tottenhamom, pa ga je po koncu tekme pozdravil z aplavzom, na kar je Mourinho odgovoril z lepo gesto.

Pokazal jim je, kako jih spoštuje ter ceni, tako da se je po tekmi napotil zahvaliti pred njihovo tribuno, nato pa je celo preskočil reklamne panoje ter popolnoma ignoriral vznemirjene redarje, ko je enemu dečku poklonil svojo jakno.

Mourinho je sicer nedavno v svojem stilu odgovoril na namigovanja, da ga bodo odpustili: "Če me naženejo, se vam sploh sanja, koliko denarja mi bodo morali izplačati? Pravijo, da sem v nevarnosti, sam se ne strinjam."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.