Mourinho vzel kapetanski trak Pogbaju, ta bo kmalu prodan

Foto: Profimedia jose mourinho paul pogba
Portugalski strateg si želi čim prej prodati Francoza.
Oglej si celoten članek

Na relaciji med Josejem Mourinhom in Paulom Pogbajem je znova ostro počilo, britanski mediji so prepričani, da po tokratnem sporu Portugalec in Francoz ne bosta več zakopala sekiri. Član svetovnih prvakov naj bi že v zimskem prestopnem roku zapustil Manchester United.

Rdeči vragi so se po vrsti neprepričljivih predstav znova opekli v zadnjem kolu Premier League, ko so proti Watfordu iztržili le remi z 1:1. Mourinho je za zadetek tekmecev okrivil prav nekoč najdražjega nogometaša na svetu, ta pa je po dvoboju javno pokritiziral taktiko portugalskega trenerja. Na odgovor ni bilo treba dolgo čakazi, Portugalec je Pogbaju vzel kapetanski trak, ki ga je ta nosil na treh tekmah ob odsotnosti poškodovanega Antonia Valencie.

Zapustil konferenco Mourinho besno zahteval spoštovanje

Francoz sicer ni bil prisoten ob Mourinhovem dejanju, ki si je po besedah otoških medijev s tem dejanjem zagotovil avtoriteto v garderobi. Portugalec je zbranim igralcem, ki jih je čakal nastop v ligaškem pokalu proti Derbyju, sicer še razložil, da "nihče ni večji od kluba". Mourinho naj bi si zdaj želel čim prej znebiti nehvaležnega Francoza.

"Ko igramo doma, bi morali napadati, napadati, napadati. To je Old Trafford. Tu smo, da napademo tekmeca. Menim, da se klubi prestrašijo, ko Manchester United napada in napada. To je bila danes naša napaka," so bile besede, ki so po sobotnem obračunu razbesnele Mourinha. Ko so novinarji Pogbaja vprašali, kaj nogometašem preprečuje napadalno igro, je še odvrnil: "Ne morem vam reči, jaz sem le igralec. Jaz nisem kriv."

Počilo med zvezdnikoma "Če želiš govoriti z mano, to stori preko mojega agenta"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.