Mourinho že odslovil Zlatana

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski strateg Manchester Uniteda ne računa več na švedskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je dejal, da ima zvezdnik ekipe Zlatan Ibrahimović proste roke pri izbiri naslednjega delodajalca. Šestintridesetletnemu napadalcu pogodba poteče konec sezone, precej pa je namigov, da bo poslej novi član ekipe lige MLS Los Angeles Galaxy.

Premier League Mourinho razpredal o čudoviti zmagi nasprotnika

Ibrahimović za rdeče vrage ni igral vse od 26. decembra, saj ni bil v pravi formi, potem ko si je aprila poškodoval kolensko vez. Še vedno upa, da se bo ekipi lahko na igrišču pridružil na povratni tekmi lige prvakov proti Sevilli prihodnji teden.

"Mislim, da je to zadnja sezona za Zlatana pri Manchester Unitedu, po sezoni pa se bo sam odločil, ali bo še igral ali zaključil kariero. Mislim, da je bila ta fantastična in da ima pravico, da si v prihodnje izbere, kaj bo počel. Grozna poškodba je prekinila njegovo, kar bi morala biti, vrhunsko sezono pri ManU. Letošnja sezona je zanj res težka, ni poškodovan, a hkrati tudi ne povsem pripravljen. Če menim, da nam bo lahko v prihodnjih tednih pomagal? Ne. Je pa pravi šampion in tudi sam ne bo silil na igrišče, če ne bo povsem nared. Trdo trenira in upam, da bo v prihodnje na tisti ravni, kjer si sam želi biti," je otoškim medijem danes dejal Mourinho.

Polemika Guardiola o veselju, Mourinho o vzgoji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:57 2. Marec 2018.

    Toliko o medicinsken čudežu :)))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.