Mura z zadnjim dotikom do ključnega zadetka v Domžalah

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Odigrana je bila še prva tekma četrtega para četrtfinala Pokala Slovenije.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Domžal so v okviru prvega četrtfinalnega srečanja slovenskega pokala na domači zelenici ugnali Muro (3:2).

Huda polemika NZS najstrožje obsodila dejanje slovenskega politika

Za prvo spremembo na semaforju so poskrbeli gostje iz Murske Sobote, ko je v 18. minuti z roba kazenska prostora zadel Nino Kouter. Za izenačenje v prvem polčasu je v 32. minuti po podaji iz kota in strelu z glavo s svojim prvim golom v dresu Domžal poskrbel Nikola Vujadinović.

V nadaljevanju so gledalci videli še tri zadetke. V 57. minuti je Tonči Mujan z leve strani natančno podal v sredino in Mateju Podlogarju iz bližine ni bilo težko zadeti, v 76. minuti je za rumene zadel še Slobodan Vuk.

Svoje priložnosti so imeli tudi gostje, dve lepi Kouterja je ubranil Grega Sorčan, v sodnikovem dodatku so nogometaši Mure stresli vratnico, so pa svojo priložnost za drugi zadetek izkoristili le malo pozneje. V 94. minuti je Vujadinović zaradi drugega rumenega kartona moral predčasno v slačilnico, Luka Bobičanec je izvedel prosti strel in za končni izid 2:3 je z glavo zadel Luka Šušnjara.

Povratna tekma v Fazaneriji, tako kot tudi povratni obračuni ostalih treh parov, bo na sporedu prihodnji teden.

V torek je do ugodnega izida na gostovanju pri Celju prišel Kalcer Radomlje, moštvi sta se razšli z neodločenih 1:1. Že prejšnji teden sta si prednost pred povratnima tekmama priigrala Aluminij, ki je doma premagal Koper z 1:0, in Nafta 1903, ki je bila prav tako pred domačimi navijači z 2:1 boljša od velenjskega Rudarja.

Pokal Slovenije Luka Guček spravil Celje v velike težave

Pokal Slovenije, četrtfinale (prve tekme):

Domžale - Mura 3:2 (1:1)
Vujadinović 32., Podlogar 57., Vuk 76.; Kouter 18., Šušnjara 95.
Vujadinović (Domžale) 93.

Celje - Kalcer Radomlje 1:1 (1:0)
Božić 24.; Guček 83.

Aluminij Kidričevo - Koper 1:0 (0:0)
Klepač 73.

Nafta Lendava - Rudar Velenje 2:1 (0:0)
Ploj 49., Oštrek 65.; Džinić 72.

Povratne tekme bodo odigrane 29. in 30. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.