Na igrišču ga je zadela strela

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zdravniki se za njegovo življenje še borijo.
Oglej si celoten članek

Iz Srbije poročajo o dogodku, ki je pretresel tamkajšnjo nogometno javnost. Trenerja mlajših kategorij srbskega nogometnega kluba Jagodina Stefana Pavlovića je včeraj na pomožnem igrišču mestnega stadiona zadela strela. Kot poročajo srbski mediji, so trenerja prepeljali v bolnišnico, kjer se zdravniki borijo za njegovo življenje.

Zabliskalo se je in trener je nepremično obležal na zelenici. Dogodek je izzval histerijo med otroci in starši, trenerju so takoj nudili pomoč in ga nato nezavestnega prepeljali v bolnišnico, kjer je trenutno na oddelku za intenzivno nego.

Nesreča se je zgodila ob 19. uri in na srečo nobeden od 20 dečkov, ki so bili takrat na treningu na zelenici, ni bil poškodovan.

Kot je za Novosti povedal trener mlajših selekcij NK Jagodina Goran Jović, med tem, ko so bili na igrišču, ni bilo nevihte niti se ni slišalo grmenje.

Video Šokanten posnetek: v ruskega vratarja udarila strela!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.