Šport
31286 ogledov

Na igrišču ga je zadela strela

Slovenija 16.05.12, strela, nevihta, neurje, foto: shutterstock Shutterstock
Zdravniki se za njegovo življenje še borijo.

Iz Srbije poročajo o dogodku, ki je pretresel tamkajšnjo nogometno javnost. Trenerja mlajših kategorij srbskega nogometnega kluba Jagodina Stefana Pavlovića je včeraj na pomožnem igrišču mestnega stadiona zadela strela. Kot poročajo srbski mediji, so trenerja prepeljali v bolnišnico, kjer se zdravniki borijo za njegovo življenje.

Zabliskalo se je in trener je nepremično obležal na zelenici. Dogodek je izzval histerijo med otroci in starši, trenerju so takoj nudili pomoč in ga nato nezavestnega prepeljali v bolnišnico, kjer je trenutno na oddelku za intenzivno nego.

Nesreča se je zgodila ob 19. uri in na srečo nobeden od 20 dečkov, ki so bili takrat na treningu na zelenici, ni bil poškodovan.

Kot je za Novosti povedal trener mlajših selekcij NK Jagodina Goran Jović, med tem, ko so bili na igrišču, ni bilo nevihte niti se ni slišalo grmenje.

Strela Video Šport Šokanten posnetek: v ruskega vratarja udarila strela!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.