"Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine"

Foto: Profimedia Damir Skomina
Odločitev slovenskega sodnika znova razdelila privržence nogometa.
Oglej si celoten članek

PSG je še enkrat več ostal brez želene evropske lovorike. Parižanom je sicer odlično kazalo po prvem dvoboju z Manchester Unitedom, ki so ga na Old Traffordu dobili z 2:0, a so nato z 1:3 pokleknili pred domačimi gledalci. Odločitev je padla v sodnikovem dodatku, ko je Damir Skomina po ogledu posnetka presodil, da je branilec Presnel Kimpembe v svojem kazenskem prostoru nepravilno igral z roko.

Mnenja o odločitvi delilca pravice so deljena, po hitrem pregledu odzivov na twitterju pa je čutiti, da večina ni bila zadovoljna z dosojenim. Nekateri so pohvalili pogum Skomine, da se je odločil za najstrožjo kazen, drugi menijo, da je njegova poteza neupravičljiva. "Zakaj uporabljati VAR, če se dogajajo takšne napake?" je bil eden izmed komentarjev. "Saj se ne pritožujem, ampak ne morem verjeti, da je Skomina za to dosodil enajstmetrovko," se je tudi oglasil tviteraš, ki je očitno stiskal pesti za United.

Šok v Parizu VAR in Skomina poslala United v četrfinale

"Odločitev je bila pravilna. Me moreš soditi drugače, če nekdo s potezo pridobi takšno prednost," je še eden od komentarjev. "Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine, na drugo Oleja Gunnarja Solskjaerja," pa je vsaj začasni zvezdniški status Slovenca omenil še en navijač rdečih vragov.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:24 7. Marec 2019.

    Ne vem, a nekateri očitno mislij, da v sodnikovem podaljšku lahko v kazenskem prostoru kar trije igralci branij z rokami...

  • 11:15 7. Marec 2019.

    Kakorkoli bi se odločil v dani situaciji, bi ga spljuvali navijači drugega kluba plus en kup naših sonarodnjakov z manjvrednostnimi …

  • 10:20 7. Marec 2019.

    V tretjo ligo za stranskega sodnika .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.