Na ogrevanju šok za slovensko reprezentanco

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vratar Jan Oblak jo je skupil pred tekmo izbrane vrste.
Oglej si celoten članek

V Stožicah je Slovenija v 5. kolu Lige narodov (skupina C3) gostila Kosovo. V golu bi moral pri domačih začeti Jan Oblak, ta je bil v uradnem zapisniku naveden v prvi postavi, a se je poškodoval na ogrevanju.

Na zelenici je posredovala reprezentančna zdravniška ekipa, načeta je bila njegova rama. Škofjeločan se je z bolečinami spopadal že v dneh pred tekmo.

"Jan je že pred dvema dnevoma začutil manjšo bolečino v ramenu. Danes je na ogrevanju poskusil, če bo šlo," je za Sport Klub pojasnil pomočnik selektorja Milivoje Novaković.

Liga narodov Slovenci po zmagi v 94. minuti potrebujejo točko v Atenah

Čuvaja mreže madridskega Atlética je v postavi zamenjal vratar Salernitane Vid Belec. Selektor Matjaž Kek je imel od vratarjev na voljo še Matjaža Rozmana iz vrst Celja.

Slovenija je tekmo dobila (2:1) z golom Josipa Iličića iz enajstmetrovke v 94. minuti srečanja.

Liga narodov Derbi večera Belgijcem, Italijani skočili na vrh

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.