Na pomolu šokanten prestop za Neymarja

Foto: Epa neymar
Govorice ne potihnejo.
Oglej si celoten članek

Neymar je pred dvema letoma izsili prestop iz Barcelone k PSG-ju, njegovo početje pa je razburilo številne pristaše katalonskega kluba. Zdaj Brazilec ne skriva namena, da bi se vrnil v mesto ob Sredozemskem morju in znova zaigral v paru z Lionelom Messijem. Francozi so sicer za Brazilca odšteli 220 milijonov evrov, vloženi denar pa si želijo zdaj v čim večji meri tudi povrniti.

Šok Neymar pred vrnitvijo k Barceloni

Po pisanju priznanega Munda Deportiva so pri Barceloni že sprejeli načrt, kako v svoje vrste vrniti brazilskega napadalca. Zanj ponujajo kar tri nogometaše. To so Philippe Coutinho, Ousmane Dembele in Ivan Rakitić. Gre za nogometaše, ki po predvidevanjih naj v naslednji sezoni ne bi igrali pomembnejše vloge v katalonski zasedbi. 

Coutinho ima za sabo slabo sezono, mnogi navijači blaugrane pa 26-letnega Brazilca smatrajo za največjega krivca za izpad v ligi prvakov.Na 54 tekmah je dosegel 11 zadetkov in zbral še pet asistenc.

Dvaindvajsetletni Francoz Dembele prav tako ni navdušil. Mladenič je imel kar nekaj težav z disciplino in predolgim igranjem računalniških igric. 42 nastopov, 14 golov in devet asistenc je po mnenju mnogih premalo za nogometaša, ki je bil v klub pripelajn za kar 125 milijonov evrov.

Rakitić je odigral dobro, bil je eden ključnih mož v zasedbi velikokrat zelo kritiziranega Ernesta Valverdeja. A pri 31 letih se njegova zgodba v Kataloniji počasi zaključuje. V Barcelono prihaja velik up evropskega nogometa Frankie de Jong, računa se tudi na Arthurja, Barca pa ne skriva želja po pomladitvi ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.