Na pragu odmeven prestop, zvezdnik v solzah

Foto: Profimedia
Januarski prestopni rok je že v polnem razmahu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji španski nogometni reprezentant Cesc Fàbregas se je v soboto na pokalni tekmi proti Nottinghamu poslovil od navijačev londonskega Chelseaja. Že danes ga pričakujejo v Monte Carlu, kjer naj bi se dogovoril o prestopu v AS Monaco.

Tržnica Chelsea poiskal drago okrepitev

Skupaj s svojim agentom Darrenom Deinom se bo srečal s podpredsednikom kluba Vadimom Vasiljevom, kot poročajo viri blizu igralca, pa prestop še ni zanesljiv. Za 31-letnega vezista se odkrito zanimata tudi AC Milan in Arsenal.

Za slednjega je Španec že igral od leta 2003 do leta 2007, pri njem je bil soigralec s Francozom Thierryjem Henryjem, zdajšnjim trenerjem AS Monaca, ki mu sicer v letošnji sezoni ne gre vse po načrtih, v francoskem prvenstvu Ligue 1 ga celo čaka boj za obstanek v elitni konkurenci.

Za Chelsea, v katerega je leta 2014 prestopil iz Barcelone, je odigral 198 tekem, a le šest v letošnji sezoni. Poslovil se je v solzah, na tekmi proti Nottinghamu je tudi zapravil enajstmetrovko. Kljub temu je njegova ekipa zmagala z 2:0.

Premier League Veliki derbi po domačih notah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.